יין איכותי מתחיל בענבים איכותיים. טכנולוגיה ומקצועיות היינן חשובים אך אינם תחליף לחומר גלם מעולה, לכן אנחנו משקיעים הרבה מחשבה בגידול הענבים בכרמים שלנו בעמק האלה.
המונח "טרואר" (Terroir) שמתייחס למכלול תנאי הגידול שמשפיעים על איכות הענב הוא נר לרגלינו ומנחה אותנו לאורך תהליך הגידול – החל מהבחירה במיקום הגאוגרפי של הכרם, הגובה מעל פני הים, מבנה הקרקע, השיפוע והחשיפה לשמש.
הבחירה במיקום הכרמים בעמק האלה אינו מקרי. מעבר לנוף היפהפה, האזור המכונה "טוסקנה הישראלית" זוכה להכרה כמקור לכרמים איכותיים כבר אלפי שנים ועדויות ארכאולוגיות מלמדות על מסורת עתיקה של ייצור יין באזור.
כיום אנחנו מגדלים כרמים מהזנים המצליחים ביותר: קברנה סוביניון, מרלו, שיראז וקברנה פרנק שמסתמן כזן שיוכל לבדל את גידולי האזור משאר חלקי הארץ.